top of page
Een fiets optillen

Empower Growth

Energy Reset: Koude - Ademhaling - Beweging

Leer en ervaar de verschillende gezondheidsvoordelen van deze koude workshop. Door het toedienen van verschillende kortstondige prikkels zoals intermittent fasting, intermittent cold, hypoxie ademhalingsoefeningen en aerobe bewegingsvormen doorbreken we het comfort in ons lichaam waardoor ons lichaam naar een oplossing moet zoeken.

DSC_6032.jpg
DSC_6074.jpg

Energy Reset: Warmte - Ademhaling - Beweging

Leer en ervaar de verschillende gezondheidsvoordelen van deze warmte workshop. Door het toedienen van verschillende kortstondige prikkels zoals intermittent fasting, intermittent heat, hypercapnie ademhalingsoefeningen en anaerobe bewegingsvormen doorbreken we het comfort in ons lichaam waardoor ons lichaam naar een oplossing moet zoeken.

 3 Daagse retreat

DSC_6236.jpg
DSC_6194.jpg

Bewust ademen

Bewust ademen is de tool naar een gezonder, evenwichtiger leven. Ben jij benieuwd hoe je door middel van verschillende ademhalingstechnieken bewuster kunt leven? ​

Individueel of small groep sessie 

Ben je niet zo te vinden voor groepsactiviteiten, maar ervaar je liever de workshops individueel of in kleine groepjes. Klik dan op onderstaande link om meer te weten te komen wat de mogelijkheden zijn.

DSC_6008.jpg
Senior couple on a power walk on a beautiful spring day out in the field..jpg

Power Walk

Wandelen in de natuur in combinatie met Intensieve bewegingsvormen (elk op zijn niveau) is misschien wel de meest toegankelijke manier om aan je gezondheid te werken. Benieuwd?

Te lang zitten... het nieuwe roken?

Gemiddeld zitten de mensen tussen de 8 a 12u per dag. Welke gevolgen heeft dit op onze gezondheid maar vooral welke gezondheidsinterventies kunnen we toepassen om dit zitgedrag tegen te gaan. Je komt het te weten in onze workshop "te lang zitten...het nieuwe roken?

_edited.jpg
Nordic walking - active people outdoor.jpg

Nordic Walking

Nordic Walking is een vorm van wandelen waarbij je gebruikmaakt van speciale wandelstokken die bekendstaan als nordic walking stokken of poles. Deze stokken helpen je om je balans te bewaren en verdelen de belasting over je bovenlichaam, waardoor je je armen, schouders en rugspieren traint terwijl je loopt. Het resultaat? Een effectievere en intensievere workout dan bij gewoon wandelen.

Strongbox Energy Reset: Koude - Ademhaling - Beweging

Leer en ervaar de verschillende gezondheidsvoordelen van deze koude workshop. Door het toedienen van verschillende kortstondige prikkels zoals intermittent fasting, intermittent cold, hypoxie ademhalingsoefeningen en aerobe bewegingsvormen doorbreken we het comfort in ons lichaam waardoor ons lichaam naar een oplossing moet zoeken.

WhatsApp Image 2023-06-21 at 18.54.37.jpeg
PHOTO-2023-07-18-15-51-16 (1).jpg

Energize your Body & Mind retreat (Land aan Zee)

We leven in een wereld waar stress overheerst en hebben er allemaal mee te maken.  Dit brengt ons uit balans en maakt ons ziek.

We kunnen er iets aan doen….

Ontdek de voordelen van Intermittent Living.

Ervaar de kracht van kortstondige evolutionaire prikkels die jou beschermingsmechanismen terug gaan activeren. Of hoe je mentaal en fysiek gezond kan blijven door afwisselend gezondheidsinterventies toe te passen die je meer flexibiliteit gaan geven.

In deze driedaagse gaan we kennismaken met de voordelen van prikkels zoals koude, warmte en ademhaling (hypoxie, hypercapnie en bewust ademen). We bespreken ook de voordelen van intermittent fasting en drinking. Verder ondersteunen we dit met bijkomend levensstijladvies.

In deze driedaagse wordt je de beste versie van jezelf en voel je terug die energie stromen.

bottom of page