top of page
Een fiets optillen

Empower Growth

Masterclasses:
Bewust Ademen (trilogie)

Volg de drie masterclasses: 

1) AdemWijs: Ontdek de kracht van bewust ademen en efficiënt bewegen

2) Vitaal Ademen: ontdek je levensenergie

3) Adem en Regulatie: Ontdek de regulerende kracht van je ademhaling

Energy Reset: Koude - Ademhaling - Beweging

Leer en ervaar de verschillende gezondheidsvoordelen van deze koude workshop. Door het toedienen van verschillende kortstondige prikkels zoals intermittent fasting, intermittent cold, hypoxie ademhalingsoefeningen en aerobe bewegingsvormen doorbreken we het comfort in ons lichaam waardoor ons lichaam naar een oplossing moet zoeken.

DSC_6032.jpg
DSC_6074.jpg

Energy Reset: Warmte - Ademhaling - Beweging

Leer en ervaar de verschillende gezondheidsvoordelen van deze warmte workshop. Door het toedienen van verschillende kortstondige prikkels zoals intermittent fasting, intermittent heat, hypercapnie ademhalingsoefeningen en anaerobe bewegingsvormen doorbreken we het comfort in ons lichaam waardoor ons lichaam naar een oplossing moet zoeken.

 3 Daagse retreat

DSC_6236.jpg
DSC_6194.jpg

Bewust ademen

Bewust ademen is de tool naar een gezonder, evenwichtiger leven. Ben jij benieuwd hoe je door middel van verschillende ademhalingstechnieken bewuster kunt leven? ​

Individueel of small groep sessie 

Ben je niet zo te vinden voor groepsactiviteiten, maar ervaar je liever de workshops individueel of in kleine groepjes. Klik dan op onderstaande link om meer te weten te komen wat de mogelijkheden zijn.

DSC_6008.jpg
Senior couple on a power walk on a beautiful spring day out in the field..jpg

Power Walk

Wandelen in de natuur in combinatie met Intensieve bewegingsvormen (elk op zijn niveau) is misschien wel de meest toegankelijke manier om aan je gezondheid te werken. Benieuwd?

Te lang zitten... het nieuwe roken?

Gemiddeld zitten de mensen tussen de 8 a 12u per dag. Welke gevolgen heeft dit op onze gezondheid maar vooral welke gezondheidsinterventies kunnen we toepassen om dit zitgedrag tegen te gaan. Je komt het te weten in onze workshop "te lang zitten...het nieuwe roken?

_edited.jpg
Nordic walking - active people outdoor.jpg

Nordic Walking

Nordic Walking is een vorm van wandelen waarbij je gebruikmaakt van speciale wandelstokken die bekendstaan als nordic walking stokken of poles. Deze stokken helpen je om je balans te bewaren en verdelen de belasting over je bovenlichaam, waardoor je je armen, schouders en rugspieren traint terwijl je loopt. Het resultaat? Een effectievere en intensievere workout dan bij gewoon wandelen.

Minder zitten...Meer bewegen

In de oefensessie minder zitten...meer bewegen gaan we aan de slag en overlopen we praktisch welke bewegingen je kan doen om je lichamelijke klachten van je bureauwerk te verlichten. Daarnaast gaan we je tips en tricks mee om je brein en metabolisme te stimuleren. De key om de nadelige gevolgen van het zitgedrag tegen te gaan.

Happy Businessman Doing Squats Exercise In Front Of Computer At Office.jpg
bottom of page