top of page

Bruno Janssens

Bruno is een osteopaat en Intermittent Living Expert Kpni. Hij heeft dertig jaar ervaring als osteopaat. Hierdoor kent hij heel goed de noden van de mens en beseft hij waar het kan mislopen in de algemene gezondheid. Daarnaast is hij een grote stimulator van een gezonde levenswijze. Bruno organiseerde rond dit thema al meerdere succesrijke lezingen.
Nu gaat hij de daad bij het woord voegen en meewerken aan de workshops die ons algemeen WELZIJN kunnen beïnvloeden.

DSC_6244.jpg
DSC_6289.jpg

Filip Debast

Filip is physical coach en Intermittent Living coach Kpni. Hij heeft 18 jaar ervaring als Personal trainer. Filip wordt regelmatig gevraagd door verschillende organisaties om workshops/opleiding te geven zowel in binnen als in buitenland.
Door zijn gedrevenheid zoekt hij steeds naar vernieuwing om mensen nog optimaler te helpen in hun zoektocht naar een gezond en evenwichtig leven. Hier staat beweging centraal. Dit is dan ook de rode draad in het leven van Filip.

Onze gastdocenten

DSC_9509.jpg

Els van Lathem

DSC_9509.jpg

Liesbeth Vander Elst

Els Van Lathem werkt sinds 15 jaar als huisarts (opleiding aan de Vrije Universiteit Brussel). Ze heeft een bijzondere interesse voor “Leefstijl als (ondersteunende) behandeling” van chronische aandoeningen. Dit wordt ook wel leefstijlgeneeskunde of integrative medecine genoemd. Terug balans vinden nadat je lichaam het op jouw zwakke plekken helemaal heeft laten afweten is “the key”. Preventie van gezondheidsproblemen maakt uiteraard ook een belangrijk deel uit van leefstijlgeneeskunde.
Door het behalen van het diploma Integrale Orthomoleculaire Therapie (bij KPNI) in 2022 deed ze de nodige wetenschappelijke kennis op om diepgaand individueel leefstijladvies in te bouwen bij de opvolging van patiënten. Els kreeg zelf ook te kampen met auto-immune problemen, waardoor ze getriggerd werd om op zoek te gaan naar meer dan enkel de klassiek gekende medische behandelingen. Intermittent Living interventies aangepast aan de individuele patiënt maken een belangrijk
deel uit van leefstijlgeneeskunde.

bottom of page