top of page

Uitleg

Nordic Walking is een vorm van wandelen waarbij je gebruikmaakt van speciale wandelstokken die bekendstaan als nordic walking stokken of poles. Deze stokken helpen je om je balans te bewaren en verdelen de belasting over je bovenlichaam, waardoor je je armen, schouders en rugspieren traint terwijl je loopt. Het resultaat? Een effectievere en intensievere workout dan bij gewoon wandelen.

Waarom Nordic Walking? 

Nordic Walking

  • Volledige lichaamstraining: Nordic Walking zorgt voor een volledige lichaamstraining, inclusief je benen, buikspieren, armen en rugspieren.

  • Calorieverbranding: Door de extra inspanning verbrand je meer calorieën dan bij gewoon wandelen, wat kan helpen bij gewichtsverlies en het verbeteren van je algehele conditie.

  • Minder belasting op gewrichten: Het gebruik van de stokken zorgt voor minder impact op je gewrichten, waardoor Nordic Walking geschikt is voor mensen van alle leeftijden en conditieniveaus.

  • Buiten zijn: Nordic Walking geeft je de kans om buiten in de natuur te zijn, wat goed is voor je mentale welzijn en stressvermindering.​

Adres

Paddenbroek

Paddenbroekstraat 12,

1755 Gooik 

Info

Nordic walking - active people outdoor.jpg

Kijk snel naar onze boekingspagina voor de verschillende data van onze workshops. Indien volzet kunnen we je na registratie altijd op onze wachtlijst plaatsen.

kostrpijs: 25 euro

Duur workshop: 1u30 

Benodigdheden: 

- sportieve kledij

- wadelschoenen

bottom of page