top of page

Masterclass: AdemWijs

Uitleg

AdemWijs: ontdek de kracht van bewust ademen en efficiënt bewegen.
Deze masterclass richt zich op het verkennen van de diepgaande verbinding tussen ademhaling en lichaamsbeweging, met als doel het optimaliseren van zowel fysieke als mentale gezondheid. 

Wat kan je van deze masterclass verwachten?

  1. Bewustwording van de ademhaling: De masterclass begint met het cultiveren van bewustzijn rondom de ademhaling. Je leert verschillende ademhalingstechnieken en hoe je je ademhaling kunt observeren en beïnvloeden.

  2. Verbinding tussen ademhaling en beweging: De masterclass onderzoekt hoe de ademhaling nauw verbonden is met verschillende vormen van lichaamsbeweging, zoals cardiovasculaire activiteiten, kracht, stabiliteit, mobiliteit, flexibiliteit en meer. Je leert hoe je ademhaling kunt synchroniseren met je bewegingen om meer kracht, balans en flexibiliteit te ervaren.

  3. Efficiënte bewegingspatronen: Door middel van praktische oefeningen wordt je aangemoedigd om efficiënte bewegingspatronen te ontwikkelen die zijn gebaseerd op een dieper begrip van ademhaling. Dit kan helpen bij het voorkomen van blessures, het verbeteren van prestaties en het bevorderen van algemeen welzijn.

  4. Stressvermindering en ontspanning: De masterclass eindigt met flexibiliteitsoefeningen waarbij het gebruik van ademhalingstechnieken een middel is om stress te verminderen en ontspanning, flexibiliteit te bevorderen. 

  5. Praktische toepassingen: Tot slot worden praktische toepassingen besproken, zodat deelnemers de geleerde principes kunnen integreren in hun dagelijks leven. Of het nu gaat om sportprestaties, werkgerelateerde activiteiten of gewoon dagelijkse bezigheden, de masterclass voorziet in handvatten om bewust ademen en efficiënt bewegen te integreren in diverse situaties.

Adres

Info

Zaal: Solleveld

Solleveld 11

1700 Sint-Martens-Bodegem 

kostrpijs: 35 euro

Duur workshop: 1 uur 30 min

Workshop gaat door vanaf 20 deelnemers

Benodigdheden: 

- Sportieve kledij

- Matje

Kijk snel naar onze boekingspagina voor de verschillende data van onze workshops. Indien volzet kunnen we je na registratie altijd op onze wachtlijst plaatsen.

bottom of page